Om Camilla

Camilla är 30 år och bor söder om Göteborg.

Till vardags är det kontorsarbete med administrativa uppgifter och design som gäller.

fritiden utövas kampsporten Tae kwon do, gymbesök och innebandy på hobbynivå. Större delen av tiden tillägnar jag fotografering, målning, bokläsning, konsol/PC-spel, kurser inom konst, besöka teater- och musikalföreställningar och se nya platser. Sammanfattningsvis är även hälsa och kost viktig del av min vardag.

Snabb resumé av mitt liv hittills: 1983 föddes jag och några månader senare även döpt. 1998 var det konfirmation och sommaren 2002 var det dags för studenten. Till hösten började jag arbeta och år 2003 började jag i kampsporten Tae kwon do och sommaren 2004 var det dags att flytta hemifrån. Så sent som 2006 tog jag körkort och sedan dess har livet fortsatt utan milstolpar.

Mina planer framöver består av olika kurser inom konst, såsom oljemålning (fortsättning), kroki, porträttmålning och fotografering (fortsättning). En språkkurs, spanska, påbörjades år 2012. Jag vill utforska Europa (ett land i taget) med kameran i högsta hugg. Ett svart bälte inom Tae kwon do skulle inte heller sitta fel.

Jag började spela FPS-spel i nätverk 1996. Jag och mina brorsor hade varsin 486:a och de ville ha en spelare till. Det blev en start på många spel. Det spel som ligger mig närmast är Quake som jag var mycket aktiv inom och spelade flera timmar per dag i några år. Under årens lopp har jag samlat på mig en hel del olika konsoler: Super Nintendo, Nintendo 64, Nintendo Gamecube, Nintendo Wii, Nintendo Game Boy, Nintendo Game Boy Advance, Nintendo DS, PC, X-BOX, X-BOX360.

Fotografering skänker mig omätbar glädje och för att sporra mig ännu mer deltar jag i olika fototävlingar. År 2009 har tidningarna Hemmets Journal, Tidningen FOTO och Ljud & Bild publicerat mina bilder. År 2010 har DigitalFoto publicerat en av mina bilder och två av mina bilder har blivit utställda på Fotomässan 2010 i Göteborg tillsammans med den lokala fotoklubben. Riksförbundet Svensk Fotografi visar även upp en av mina bilder i Digitalsalongen 2010. Sedan 2010 har jag inte hunnit prioritera fotografi.

Favoritcitat
”- Jag tror på karma. Det betyder att jag kan vara elak mot folk hela dagarna och utgå ifrån att de förtjänar det.”
Dogbert (Dilbert)