Tänk om du stressar i onödan?


Jag är helt besatt i det lokala biblioteket. Nu har jag upptäckt utbudet av e-ljudböcker som jag kan låna direkt i mobilen och spela upp i köket när jag förbereder mat och diskar. Det är mycket givande att lyssna e-ljudböcker vid sådana tillfällen.

Den första boken jag lyssnade på var Martina Haags, därefter ”Vem gråter vid din grav” av Robin Sharma. En mycket bra bok! Jag ska sammanfatta den i punktform, så jag lånade även boken från biblioteket.

Nu senast lyssnade jag på ljudboken ”Tänk om du stressar i onödan?” av Tomas Lydahl. Bara av att lyssna på boken gjorde mig än mer harmonisk. Det är runt en timmes lyssnande vilket är lagom och en väl investerad tid. Jag rekommenderar båda dessa ljudböcker varmt.

DINA TANKAR BLOCKERAR DITT VÄLMÅENDE tänk om du stressar i onödan
Du kan undvika att stressa utan tekniker, terapi och medicinering – det enda som behövs är att förstå hur du fungerar som människa! Vi är oerhört duktiga på att hitta anledningar till att inte kunna må bra på grund av våra omständigheter. Men det enda som kan komma i vägen för ditt välmående är dina tankar. Tänk om du stressar helt i onödan? Tänk om du kan behålla ditt lugn – oavsett omständigheter? Föreställ dig att alltid kunna ta de bästa besluten för dig och din familj, även när situationen verkar fullständigt hopplös. Det är fullt möjligt att behålla lugnet även när det stormar som mest runt omkring oss, eftersom vi inte kan påverkas av våra om- ständigheter och andra människor. Det enda som påverkar oss är våra egna tankar om situationer och personer. Det som sker när du stressar är att du mister din klarhet över och förståelse av situationen. Du blir mindre produktiv och din psykiska och fysiska hälsa hamnar i obalans. Och eftersom din klarhet över situationen inte är den bästa, blir inte heller ditt agerande det bästa. Med hjälp av den här boken har du möjligheten att – precis som författaren själv – slippa att stressa mer i livet. Tomas Lydahl, författare till Wow! Så får du dina kunder att rekommendera dig, är tillbaka med en bok om hur du behåller ditt lugn oavsett vilken situation du befinner sig i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s