En snabbvisit till Stockholm


I torsdags tog brorsan och jag en snabb sväng upp till Stockholm för att möta både nya och befintliga samarbetspartners inom arbetet.

Vi tog X2000 från Göteborg Centralstation och anlände precis i tid. Under resan blev jag underhållen av e-ljudboken ”Det är något som inte stämmer” av Martina Haag från det lokala biblioteket. En helt OK bok, varken mer eller mindre.

Det tog inte många minuter innan vi var på plats på Radisson Blu Waterfront och fick möjlighet att checka in redan strax efter kl. 10.

Därefter köptes 24-timmarsbiljett och vi begav oss mot Solna för Mall of Scandinavia samt ett besök hos Egmont Publishing för att träffa John. John är en fantastisk inspirerande och kunnig person. Det är därför en självklarhet att ta alla chanser jag får för att förgylla en Stockholmsvistelse i hans sällskap.

Mall of Scandinavia är en ögonfröjd, där varje butik profilerar sitt varumärke ut till fingerspetsarna. De gemensamma ytorna erbjuder fontäner, gröna väggar, härliga relax-sittplatser och fantastiska lampkreationer. Det jag tyckte om var enkelheten i navigeringen. Det gick att gå igenom allt på ett enkelt sätt utan att missa något. Vi åt på  Indian Garden, som var ytterst prisvärd läcker mat till ett bra pris.

Väl tillbaka i Stockholm centrum besökte vi en samarbetspartner och därefter begav vi oss ut med bussen till Kaknästornet för Star Republic som ordnade en fantastisk kväll med god mat och uppseendeväckande utsikt.

Frukostbuffén på Radisson Waterfront är något utöver det vanliga, så vi förberedde oss noga med att gå upp tidigt och ta med tidningar från Egmont ner till frukosten för att ägna 2 timmar åt att enbart njuta.

SUPER BREAKFAST

Frukosten är den viktigaste måltiden på dagen. För att du ska få en bra start dukar vi upp vår prisbelönta frukostbuffé med de bästa råvarorna. Nybakat bröd, frasiga croissanter, skuren frukt, massor av goda pålägg och småvarmt. Välj bland olika sorters kaffe, te, yoghurt, flingor och mycket mer därtill. För dig som är allergisk har vi många alternativ, säg till vår personal på plats så hjälper de dig.

Efter frukosten var det dags för ett mycket intressant arbetsmöte och därefter var det hemfärd. Det blev en helt fantastisk vistelse i Stockholm som gav mersmak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s