Wienersemla på fettisdagen


Wienersemla

Wienersemla

Under vintermånaderna är det visst väldigt viktigt att lägga på sig ett rejält fettlager för att inte frysa. Goda hjälpmedel till detta är bakelser och semlor som förtärs tack vare dagar som Alla Hjärtans Dag och Fettisdagen. Jag tar det även som mitt utökade ansvar på jobbet att efterfölja ”bakelsekalendrarna” 😉
En vanlig köpt semla är kanske inte direkt spännande (jag är inte så förtjust i vetebulle), så vi spetsade till det med semla av wienerbröd. Urgod! Wienersemlan konkurrerar lätt ut den klassiska semlan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s