Rött viftande skynke framför ögonen


Femal Balans ForteDå och då har jag haft stor frustration och irritation på omgivningen. Människor som inte ser sig för, står ivägen, tar upp hela gångbanan, går alldeles för långsamt, packar ner varorna från rullbandet alldeles för långsamt i affären, förklarar för dåligt, förstår alldeles för lite. Den ständiga droppen som får bägaren att rinna över. Ska man alltid behöva göra allt själv? När någon annan gör det tar det löjligt lång tid.

Med denna frustration inom sig, så är det ganska svårt att känna sig som en sympatisk och trevlig människa. Jag har däremot kunnat hålla mig från att agera ut på vänner, bekanta och främlingar.

Inte nog med denna irritation på omgivningen så har det även kommit tillfällen där allt bara känns tomt, meningslöst och grått. Vad är roligt egentligen? Vad tjänar någonting till och hur meningslöst är egentligen inte den enskilde individens liv?

Alla vet vad PMS är men oftast används detta som ett skällsord eller som skämt. Det är kanske få som reflekterar över om man har PMS eller inte.

Jag hade mina aningar då jag började uppmärksamma att det var ett ständigt återkommande mönster och att jag mådde så mycket bättre och kände mig glad igen så fort det var cykeldag 1 igen.

Sjukvården kan vara galen nog att rekommendera p-piller (de vill uppenbarligen ha fler patienter till sjukhusen).

Jag har valt att prova Femal Balans Forte beställd från TopFormula. Jag började använda det innan oktober månad 2014 och sedan dess har jag inte haft en enda svacka i mitt humör. Jag känner mig rentav lycklig och harmonisk varje dag, det är nästan löjligt hur bra jag numera mår.

Det finns självklart andra faktorer som påverkar mitt välmående, som att ta hand om mig själv extra noga när perioden närmar sig (Alert på mobilen som förvarnar om ev. PMS), stressmoment och bekymmer som försvunnit från mitt liv och även spännande planer inför framtiden som börjar bli inom räckhåll. Goda rutiner inom kost, träning bidrar också.

Om du har minsta misstanke om att du lider av PMS – se till att göra något åt det! Det finns så mycket att vinna på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s