Rock of Ages på Rondo


Bruno MitsogiannisPå Alla Hjärtans Dag gick Oscar och jag ut med min bror och hans fru. Vi begav oss först till Pasta+ för att äta middag. Det blev en pastarätten ”PENNE AL TACCHINO E FUNGHI PORCINI” bestående av penne med tärnad kalkon, karljohansvamp, kalkonfond, grädde, vittvin och vitlök. Det smakade som det skulle. Däremot så serverades det en alldeles ljuvlig Tiramisu efteråt. Oscar valde att ta en kaffedrink så jag fick behålla mestadels av den väl tilltagna godsaken för mig själv (han fick smaka en tesked).

Vidare till Rondo så bemöttes vi glatt av personalen i garderoben. Vi hamnade på tredje raden från scen, längst åt vänster. Det gick inte alltid se allt när artisterna befann sig långt in på scenen. En av huvudrollsinnehavarna – Bruno Mitsogiannis var fantastiskt duktig på att sjunga. Rocklåtarna brände loss den ena efter den andra. Dock inte hela låtarna, men en smakbit.
Showen i sin helhet var strålande och Rondo lämnades med en gnutta magont på grund av intensivt skrattande vid vissa tillfällen.
En show värd att se! 🙂 Hitta mer information här. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s