Les Misérables på bio


Les Miserables

Les Miserables

I måndags besökte jag och Oscar biografen Bergakungen för att se musikalfilmen Les Misérables. Då filmen varar  i 158 minuter och att filmen är en upplevelse i sig passade vi på att se den i VIP-salongen till en kostnad av 240 SEK/st. Vad betalar man för då? Jo, 120 SEK är ordinarie biljettkostnad så det kan man räkna bort direkt. Återstående 120 SEK kan delas in på 20 SEK dricka, 20 SEK popcorn, 20 SEK lösgodis (i salongen innan filmen) och då återstår 60 SEK som då går till salongskostnaden innan bion i form av sittplats och egen bar utan kö. En mindre biosalong för endast 46 personer som mest, med stort benutrymme och mycket behagliga justerbara fåtöljer och ett bra avlastningsbord jämte.

Så om du ämnar att köpa dricka, popcorn och lösgodis och inte har någonstans att ta vägen före ditt biobesök så är de 60 SEK extra ingenting för en behaglig sittning under filmen. Rekommenderas därför!

Filmen ifråga är klart sevärd. Nackdel var dock den närgångna kameran vid vissa tillfällen som gav känslan av att karaktären höll upp mobiltelefonen framför sig och filmade sitt känslosamma uttryck och sång. Visst ska känsla också förmedlas i sången – men till viss del blev det för mycket känsla och för lite briljerande med sångtalangen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s