Ordning hemma!


I helgen har jag röjt bort allt som ska till återvinningen. Det mesta är plast och papper, glas och metall. Även kartongen från elektroniska maskiner ska nu lämna mitt hushåll. Jag har sparat alltför mycket på grund av eventuella garantier. Men kartonger som nu passerat ett års ålder ska nu lämna mig 😉 Jag sparar fortfarande alla foto- och spelkonsolkartonger.

Även gammal elektronik, glödlampor och batterier ska till återvinningen. Skåpen har nu plötsligt blivit rymliga och det känns så bra att slippa se det som aldrig används 🙂

Det är en bit kvar ändå. Jag ska inskaffa mina förvaringsboxar att ha i skåpen och sedan ta tillvara på förvaringsutrymmen som inte nyttjas maximalt. Förvaring från golv till tak är måttot!

Mitt vardagsrum fick ett lyft också. Nu börjar det likna en helhet. Det ser nästan ut som om jag lyckats följa en stil! Jag känner mig stolt och mindre benägen att byta ut alla möbler nu.

Ett tips om att hänga tavlor! Utgå aldrig från att tavlans hängare är satt i mitten, eller att den är rak 😉

Tavlorna kan se ut att hänga snett på bild pga mobilens vidvinkel. Jag missade också peta till den ena tavlan som bråkar ibland 😉

20130106-095232.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s