Födelsedagsfirande på Marstrand


Min födelsedag var riktigt härlig. Vädret bjöd på sol och lagom värme. När vi kom till Marstrand gick vi in på turistbyrån och fick tag på en karta. Därefter vandrade vi längs hamnen för att välja ett ställe för att förtära en god lunch. Det slutliga valet föll på Marstrans Wärdshus. Inte alls fel! Därefter gick vi upp till Carlstens fästning och promenerade runt. Vi blev informerade om att en guidad tur började kl. 15:00 som vi sedan deltog i. Guiden talade högt och med mycket intressant information framförd med en komisk underton. Han rekommenderade Lasse-Majas egna biografi som nyligen kom ut i nytryck. Den fanns att köpa i fästningsbutiken för 60 SEK.

Efter att vi lämnat fästningen tog vi en promenad i omnejden, där vi fick gå längs hala klippor, hav, dammar och skog. Klockan hann nu passera fem och vi åkte till Kungälv där vi njöt av Italiensk glass hos Triumf Glass. Mycket gott!

Kvällen avslutades på landet med kaffe och kladdkaka. En underbar födelsedag som jag blev helt omhändertagen av pojkvännen 🙂

20120823-201525.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s