En helg i Stockholm


I fredags flög vi upp till Stockholm för att närvara vid ett årsmöte inom branschen som vi är en tjänsteleverantör till.
Vädret var kanon och via Arlanda Express tog vi oss till Stockholm Centralstation och därefter promenerade vi de 4 kilometer som det var till hotellet där mötet ägde rum. Vi fick njuta av vädret och promenerade nästan uteslutande längs med vattendraget.

Hotellet, Scandic Hasselbacken erbjöd ett stort rum och härlig frukost, lunch och middagar. I konferenspaketet ingick en hel del fikatillfällen där ett tiotal olika bakelser erbjöds var gång. Jag kan inte påstå att man nu känner sig i prima form 😉 Jag har dock gett dem förslag på kalori-redovisning, alternativt minska utbudet något.. 😛 Det får bli ett par avgiftningsveckor framöver där allt socker ska undvikas i allra högsta grad och förmåga. Det är iförsig inte så lätt att utföra då våffeldagen var på söndagen..

Helgen var mycket trevlig och jag fick mersmak för att göra en privat visit i Stockholm någon gång framöver. Nackdelen är att det är billigare att både resa och bo i städer som Rom och Barcelona, vilket innebär att Stockholm inte riktigt kan motivera till varför jag ska välja detta resemål framför ett varmare klimat med nya sevärdheter..

Jag i Stockholm

Jag i Stockholm

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s