Jag är BMW


BMW 3-serie

Häromdagen hade jag nöjet att provköra nya BMW 3-serie hos BMW Group Göteborg. Först bjöds det på lunch med en härlig fisk- och skaldjurssoppa med vitlöksbröd till. Därefter ställde vi oss snabbt i kön för att få provköra. Vi valde diesel-varianten. Inne i bilen fanns en informationsdisplay kallad infotainment som innehöll allt vad man kan tänka sig! Exempelvis användarbok, körinställningar, navigering, serviceinformation, färddata, multimedia, adressbok, appar med mera. Jag började som passagerare och pillade en hel del med hjälp av joysticken som var placerad i närheten av växelspaken. Den var mycket enkel att navigera med. Det resulterade dock i en viss åksjuka. Helst när föraren fick för sig att testa styrkan i motorn 😉

När det var min tur att köra blev medpassageraren imponerad och ansåg att jag  körde som om jag inte gjort annat än att köra BMW 😉 Det var verkligen ren körglädje. Jag kunde koncentrera mig på att njuta av bilkörandet medan bilen skötte resten.

Nu har jag dock inget behov utav en bil eftersom jag bor centralt och har gångavstånd till både jobbet, affärer, kommunikationer och fritidsintressen. Synd så sätt eftersom jag älskar att köra bil, men samtidigt är det bra med tanke på både ekonomi och miljö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s