Ute i svängen!


20110918-092150.jpg

Hamburgare @ Star Bowling

I torsdags var mitt jobb inbjudna på bowling hos Star Bowling i Göteborg. Det var otroligt roligt och jag fick spela på samma bana som tre välbyggda trevliga karlar! Jag gjorde dock inte vidare bra ifrån mig och snittade som bäst 3 kängor skulle jag gissa. Strax därefter bjöds vi på goda hamburgare (jag åberopar undantagsfall på grund av festlighet!) som grädde på moset.

20110918-092244.jpg

Skansen Kronan omringat av människor

Fredagen och lördagen spenderades också i centrala Göteborg, närmare bestämt Scandic Opalen. Vi bodde dock på 7:de våningen och fick inte chansen att bo i de tillbyggda våningarna med fönster från golv till tak som i sin tur gav en toppenutsikt över hela staden. Vi tog oss upp till våning 13 och spanade läget, vilket räckte mer än väl!

20110918-092214.jpg

Utsikt från 13:de våningen hos Scandic Opalen

På fredagen var det möten och mellan mötet och kvällens trerätters middag gick vi på promenad i Haga och Skansen Kronan. Det var ett underbart väder som sällan skådats! Minglet på kvällen höll mig igång till kl. 00:00, vilket är en imponerande prestation från min sida då jag lägger mig kl. 22:00 till vardags 😉 Tråkigt nog somnade jag först efter kl. 03:00, men det påverkade inte morgondagen på ett negativt sätt.

Lördagen innehöll en del möten den med som var framgångsrika. Det känns himla kul att ha varit med och träffat många trevliga och glada personer i samma bransch 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s