Snart vardag igen


Typiskt! Jag skrev en hel uppsats om sommarens planer, aktiviteter och förverkligande samt planer för kommande höst. Tyvärr så valde WordPress att ersätta all denna text med den bild jag skickat upp. Kanske var texten så tråkig att den automatiskt förgörde sig själv? Nu står en hund jämte mig och piper. Jag sade till henne att jag skulle ut och leka eftersom jag var klar med bloggandet.

Men nu skyndar jag mig att försöka sammanfatta min förra text.

Jag började jobba för två veckor sedan och det har gått över förväntan. Mina tankar var att jag skulle känna det som att jag skulle ta på mig en tung ryggsäck igen, där allt inuti låg i en stor röra. Mitt jobb är vanligtvis väldigt lugnt och stjäl sällan energi. Denna våren har dock varit annorlunda då händelser inträffat som inneburit att ens vanliga arbetsuppgifter har fått läggas åt sidan. Det var därför jag kände en viss skräck över att komma tillbaka till jobbet och ta nya tag i gammal röra.

Lyckligtvis har jobbet istället blivit en positiv överraskning. Det var inte så rörigt som jag föreställt mig. Nya rutiner ska införas som även minskar onödig arbetsbörda. Jag kan nu njuta av tanken att jobbet återigen ger mer energi än det tar.

Jag hade stora planer för sommaren. Det skulle målas i akvarell och olja, promeneras, läsa böcker, plugga spanska och satsa på hälsa.

Jag lyckades i mer eller mindre utsträckning med samtliga utan själva spanskan. Jag får dock se det som positivt att dagarna utomhus varit så långa att det inte funnits tid att sitta ner för att plugga. Härligt!

Till hösten har jag planerat att hinna med föreningslivet, måleriet, fotografering, bokläsandet, resor, umgås och satsa på hälsan.

Jag ska se till att skriva ner mina mål den här hösten, det är så lätt att missa något när det är fullt upp 🙂

20110820-070348.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s