Alla Hjärtans Dag


Dag 10 039. Alla Hjärtans Dag började med att jag stod utanför Steinbrenner och Nyberg strax innan klockan 08:00. Deras disk var helt tom – alltså hade inga bakelser ännu levererats trots öppnande av butiken är kl. 08:00.
Jag hade tänkt att köpa ”Hjärtbakelse med vit chokladmousse och halloncurd. Läggs på mjuk sockerkaksbotten 38 SEK/st” men chansade istället på det lokala bageriet några kvarter bort. De hade ett stort urval av bakelser. Den jag köpte var hallonmousse, browniebotten och vit choklad. Den var bra mycket större (på gott och ont) än Steinbrenners motsvarighet och kostade enbart 27 SEK/st. Himla god! Det blir inköp där nästa år också!

Efter jobbets morgonmöte i Alla Hjärtans Dags tema så arbetade jag undan en hel del uppgifter. Inte så farligt för att ha varit bortrest en vecka.
Jag begav mig till Bergakungen, Göteborg och såg ”Just go with it”. Imdb.com har ännu inte fått upp betyget något särskilt, men jag och mitt sällskap skrattade en hel del! Rekommenderas till de som känner för att se en lättsam glad film 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s