En mor till salu


En mor till salu

En mor till salu

I lördags var jag inne på Liseberg och spenderade en halvtimme med att slänga bort pengar på chokladhjul till ingen nytta. Det var mysigt där i alla fall. De har minskat på antalet stugor så det känns inte längre som om någon skriker ”-KÖP KÖP KÖP!” i örat på en. Jag har små funderingar på om det vore trevligt att prova på skridskobanan längre fram. Om det inte är för mycket folk! Jag stapplar mig fram på skridskor nämligen.

Anledningen till att jag var på Liseberg var för att se teaterföreställningen ”En mor till salu”. Skådespelarna har sådan energi på scen och det var helt klart en lördagskväll att föredra.

Handling:

Valter Liljefors har gått ur tiden. Lika gott är väl det kanske. Nu återstår bara en sak. Testamentet. Valters dotter Rut ( Anna Carlsson) är väldigt nyfiken på vad far har lämnat efter sig. Så det är med stor bedrövelse hon inser att han lämnat efter sig är … just det, ingenting! Inte pengar i alla fall. Det enda som fanns i hans ägo är huset och där ska ju mor bo … eller? Det finns en liten hake i testamentet..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s