Vibrerande!


Braun Oral B Triumph

Braun Oral B Triumph

Jag har inskaffat mig en Braun Oral B Triumph som ger mig stor lycka! Lite onödigt – men den har en skärm som visar vart man borstar (bra för de som saknar känsel i munnen!) så blir figuren glad om jag borstar i totalt två minuter. Den blir ännu gladare om jag borstar i tre minuter och börjar så smått flirta med mig. Därefter vet jag faktiskt inte vad den kommer göra om jag borstar längre än så.
Mitt första test var dock spännande. Jag trodde att den skulle visa de områden jag skulle borsta. Till höger, vänster och på tänderna i exempelvis högra nedre käken. Jag borstade då bara ovanpå. Rätt som det var var det dags att byta zon, men då hade jag inte borstat på sidorna. När jag tagit höger, vänster, övre och nedre tandraderna var de två minuterna slut. Men..! Jag skulle väl borsta framtänderna också.. ähh.. så jag kom upp i mina tre minuter i alla fall.
Jag köpte eltandborsten på Taxfree! Den gick bara på 999 kr på Thomas Cook. Nå? Vart gjorde jag där då? Jag tog nämligen en sista minuten-resa till Gran Canaria!

Det var underbart så klart. De två första dagarna blåste det en del där vi bodde, men vi åkte ut på utflykter med härliga vandringar. De övriga dagarna var det kanonväder och de sista dagarna stannade vi på plats och njöt med att läsa böcker. Jag hann igenom tre stycken!

Det blev självklart en del bilder. Här kommer två stycken av dem. Ni känner möjligtvis igen det ena motivet som förekommer i mitt tidigare Gran Canaria-album. Det andra motivet BÖR ni känna igen som.. mig.

Golfbanan i Meloneras

Golfbanan i Meloneras

Jag på Gran Canaria.. det ser ni på den röda jorden! ;)

Jag på Gran Canaria.. det ser ni på den röda jorden! 😉

2 kommentarer

  1. :*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*: · november 3, 2010

    Jag vill också införskaffa mig en sådan, har bara inte fått tummen ur….

    • Camilla · november 16, 2010

      Köp en på taxfree – Thomas Cook (Ving mestadels) säljer den riktigt billigt. Sedan kanske inte den där displayen är sådär jätteviktig.. Men å andra sidan så får den mig alltid att kämpa till 2-3 minuter i vilket fall som helst. Så den gör nytta och ställer krav 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s