Sjuk och hur kul som helst


Solnedgång på Kreta

Solnedgång på Kreta

Efter skogspromenaden förra söndagen begav vi oss direkt till innebandyn och spelade. På måndagen tog jag hand om hunden och tog 2,5 timmes promenad och på tisdagen började jag känna att halsen kliade en aning. Pollen är som värst nu – Inte konstigt att jag också känner av det, tänkte jag och hoppades på det bästa och kämpade loss på Tae kwon don.

På onsdagen var det bara att inse fakta och välkomna förkylningen 🙂 Dagen bara försvann och jag minns inte alls vad jag sysselsatte mig med då, men det var säkert något vettigt.

Det blev ingen Tae kwon do på torsdagen för min del. Jag gick hem en kvart tidigare från jobbet för att vila upp mig. På fredagen tog jag en sovmorgon.

Men på fredag efter lunch jobbades det på. Jag gick hem och vilade (spelade på xbox360 och tankade hem klassikern Monkey Island för lite LivePoints).

På lördagen ville jag absolut vara frisk. Det var nämligen dags för inflyttningsfest utanför Göteborg. Jag hade tur och var inte direkt täppt i näsan eller snuvig (hurra!) men rösten lät som en blandning av en riktigt gammal whiskydrickande tant som borde slutat röka för 60 år sedan. Men det gick att kommunicera (även fast man skämdes lite för rösten och att man faktiskt är förkyld – risken att smitta andra är inte kul). Kvällen var mycket, mycket trevlig. Dock kan jag bara meddela att Valand inte är kul alls. Alldeles för hög musik där till och med basen överröstar musiken.. inte nog med det spelades dessutom två låtar samtidigt. Det värkte ganska bra i mitt högra öra. Jag kunde inte ens ha högra örat mot kudden på natten sedan. Men innan vi begav oss hem besökte vi Dancin Dingo som är ett bra mycket trivsammare (men litet) ställe.

På söndagen åkte jag ner till föräldrarna och blev bortskämd med sol, drinkar, lunch och grillat till middag.

Ahh.. för att ha varit sjuk i en vecka så har det ändå varit en himla bra vecka! Life is good.. 😀

En kommentar

  1. Kaktus · maj 25, 2010

    Monkey Island, ah, the good old days! Minns att jag brukade lira det på min Amiga 500 i början av 90-talet. Känner mig nästan lite sugen nu på att sparka igång WinUAE och dra hem MI. Jag antar att de har förbättrat grafiken en aning om de släppt det till Xbox? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s