Magnus Betnér kan verkligen underhålla


Magnus Betnér - (c) Camilla

Igår tillbringades kvällen i den relativt nybyggda lokalteatern. På scen befann sig Magnus Betnér som underhöll oss i ungefär 90 minuter. Hans turné heter Livets ord och det var en blandning av politiska åsikter (Sverigedemokraterna var i centrum), prostitution och en hel del om segregering. Något som få kanske känner till så har faktiskt Magnus Betnér arbetat på migrationsverket (enligt hans dagbok på hemsidan).
Jag förstår dock inte hur en del kan bli upprörda över hans uttalanden i TV. Han väcker uppmärksamhet med sina uttalanden – men jag tycker att det är en mycket tydlig röd tråd i det att han säger att det inte borde gå att missuppfattas – trots groteska liknelser.

Det är enormt att en person kan stå på scen och föra en konversation med en publik som inte gör annat än att skratta – men samtidigt får publiken att fundera och därefter lägger fram klockrena svar. Han är helt enkelt en mycket tillgänglig och naturlig person.

Den som tycker om Magnus Betnér kan självklart lista ut hans slutkläm – men vad spelar det för roll om man känner sig någolunda likasinnad?

En kommentar

  1. Mattias · april 28, 2010

    Han är grym, varit och lyssnat och skrattat på/åt honom två gånger. Ska kolla upp om han kommer nånstans nära mig med den här turnén.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s