Fotomässan i Göteborg


Fotomässan i Göteborg var helt fantastisk. Jag var lycklig alla 7 timmar som jag spenderade där. Det enda var att det inte fanns något vidare vettigt att äta, men jag sprang över till Baby & Barn-mässan som var ihop med Fotomässan och där fanns det lite rejälare mackor att äta 🙂

Jag lyssnade på föreläsningar och utbildningar, fick prova på systemkameror och objektiv till min egna kamera från Nikon, Tamron och Sigma. Jag fick även tag på ett bordsstativ till en billig peng och en hel del broschyrer och tidningar. Jag önskar bara att jag provat ännu fler objektiv. Jag provade faktiskt bara ett på min egna kamera. Därpå provade jag på Nikon D3s och Nikon D700. Jag blev inte alltför imponerad av deras 28-70mm f/2.8 ED-IF AF-S Zoom-Nikkor men kamerahusen… plötsligt kändes min Nikon D80 som en mobilkamera att fota med.. platta och brusiga bilder. Hej och hå. Inte fullt så roligt.

Jag hälsade på flera olika återförsäljare och tidningar och de var himla trevliga.

Men underbara mässa. Jag längtar redan till nästa års mässa och då ska jag nog gå flera dagar 😉 Nu är jag alltför trött för djupdykning gällande Fotomässan. Men jag mådde mycket bra där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s