Tillbaka från Stockholm


Stockholm - Gamla Stan

Stockholm - Gamla Stan

På fredag morgon begav vi oss upp till Stockholm inför ett möte. Tågresan blev en halvtimme förlängd, men det gjorde inte så mycket. Väl framme fick vi njuta av vistelsen på Scandic Sergel Plaza. Det blev möte med trevligt folk, goda luncher och läcker middag 🙂
På lördagen tog vi en promenad i Gamle Stan och därefter blev jag upphämtad av en vän som jag skulle gå på musikalen Hairspray med. Showen var rolig, duktiga artister (dock lite väl skrikiga ibland när de sjung) och helt klart sevärd! Nu har nog de sista föreställningarna gått förresten. Vi besökte nummer 100! 😉

Min härliga vän såg dessutom till att skämma bort mig med bland annat underbara hemlagade middagar. Man blir ju bara så lycklig!

Jag har nu valt ut 24 bilder av 146 st. Jag fotade alltså bara så få bilder på tre hela dagar. Helt otroligt. Det känns i alla fall kvalitativt. Bilderna kommer upp imorgon.

På söndag begav jag mig hem själv via X2000. Denna gång blev tåget ungefär 10 minuter försenat – vilket gjorde att jag missade min pendel hem och då skulle jag få vänta på Göteborgs Centralstation en hel timme innan nästa pendel skulle gå. Inte alls så roligt att komma hem först strax innan kl. 23:00 istället för kl. 21:45 på en söndag. Jag såg scenariot framför mig och led. X2000 som jag åkte med från Stockholm skulle fortsätta ända ner till Halmstad. Jag frågade därför om det möjligtvis var så att tåget stannade till i min hemort – och det gjorde det! Jag hörde om möjligheterna fanns att jag kunde följa med, då jag missade mitt byteståg på grund av förseningarna. Inga problem – jag fick följa med helt kostnadsfritt till och med! Verkligen vänligt. Eloge till SJ.

Det är ju så underbart att komma hem i tid 🙂

Tack SJ!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s