Från trött till pigg


Så här såg jag ut på jobbet idag? ;)

Så här såg jag ut på jobbet idag? 😉

Jag har börjat drömma konstigt igen. Plötsligt står det en främmande människa i mitt hem. Vissa drömmar känns extremt verkliga eftersom jag i huvudsak sover i drömmen och vaknar upp och då tänker jag att det inte är en mardröm. Äckligt värre.
Hur som helst hade jag en dålig natts sömn och det blev därför en seg dag på jobbet. På lunchen åt jag en urläcker smörgåstårta så det var ett lyckorus där. Sedan blev jag trött igen och huvudet verkade inte riktigt fungera.

Fotat på en av våra tae kwon do-träningar

Fotat på en av våra tae kwon do-träningar

Jag hade suttit uppe natten till tisdagen för att prick kl. 00.00 boka in ett eftertraktat träningspass med instruktör på gymmet. Nackdelen var nu att jag ska skulle gymma, trots rätt hård tae kwon do träning dagen innan och ett antal blåmärken rikare (detta är dock ovanligt). Men det visade sig bli hur bra som helst! Instruktören var himla rolig och hjälpsam och maskinerna var fräscha och lätta att förstå sig på. Jag ser fram emot att öka ”tyngden” på dem allt eftersom. Nu är jag full av energi och ska koppla av med ett avsnitt Merlin och min egna fruktkompott (apelsin, torkad ananas, jordgubbar, hallon, pekannötter, valnötter och russin) 🙂

2 kommentarer

  1. Mattias · januari 20, 2010

    Skönt att träna! Ska köpa träningskort nu när lönen trillar in!
    En fotofråga: har du provat nåt sånt här: http://www.kaffebrus.com/narbildslinsset-i-4-delar-46.html eller är det bara skit? Tänkte om man skulle köpa och prova, det är ju rätt billigt, så är det skräp, så gör det ju inte så mycket.

    • Camilla · januari 21, 2010

      Tjo! 🙂 Jag har aldrig provat närbildslinser, men jag kan tänka mig att det är ett bra alternativ om man inte vill lägga massa pengar på ett macroobjektiv. Man förlorar tydligen inte i ljusstyrka heller – men använder man flera närbildslinser på objektivet samtidigt men då är det svårare att få skärpa (och ibland omöjligt?) =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s