Nyårsklädsel på Julafton


Nyårsklädsel

Nyårsklädsel - Självporträtt

Igår var det en toppendag. Trevligt sällskap, mat och julklappar. Ingen stress!

För övrigt skulle jag egentligen haft en klänning dagen till ära, men den fastnade visst någonstans hos Posten. Aj aj! En av mina beställda julklappar hann heller inte fram. Smällar man får ta när man har förkärlek till Internetköp. Jag gillar bara handla när jag är nästintill ensam i affärerna. Eller – väldigt få kunder snarare.

Det fick bli en rosa kjol, svart blus, en ”hatt” med nät och fjädrar och paljettbyxor. En nyårsutstyrsel helt enkelt. Frågan är vad jag ska slänga på mig till nyår för att toppa detta?!

Jag fick chans att fotografera hela familjen. En grupp på 6 personer där samtliga ska bli bra på samma bild var visst inte det lättaste. Grimarser, töntigheter, blinkningar.. listan kan göras lång. Men jag tror nog att ett bildbehandlingsprogram är rätt bra på att sätta ihop flera liknande bilder och då välja ut bästa ansiktsutryck på vardera person.

Bilder från julafton kommer till helgen förhoppningsvis. De kommer då ligga under Foto (lösenord). OBS! Det finns problem med att lösenordet inte fungerar.
Jag har inte bytt lösenord, men det är ett javascript som måste tillåtas för att sidan ska öppnas. Oavsett om ni skriver in lösenordet rätt eller ej kan sidan vägra släppa in er. Testa då att tömma er cache och se över era webbläseinställningar.

Helkroppsfotografiet nedan har jag tagit på mig strumporna jag fick i julklapp av brorsan och hans fru 😛

Självporträtt

Självporträtt

Nyårsklädsel med vita katter på rosa strumpor

Nyårsklädsel med vita katter på rosa strumpor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s