Konsert och innebandyklubba


Armbandsur, 2009

Mitt armbandsur (macro), 2009

I fredags ägnade jag mig åt mitt nyinköpta spel GTA IV och jag måste säga att det flöt inte direkt i bilkörningen. Det tog mig säkert 5 minuter att fatta vilken knapp man tutade med. Jag stal hur många bilar som helst men bristen på pengar kvarstod och jag förstår inte hur jag ska ändra på detta. En dejt har jag lyckats gå på, men kunde bara kasta ifrån mig bowlingklotet 2 gånger. Inte heller där förstod jag vilken knapp som var den avgörande. Suck! Jaja, jag ska nog titta lite i manualen 😉

På lördagen åkte jag ner till föräldrarna och fotograferade lite samt åt nybakade lussekatter och såg på medan mamma klädde julgranen. Jag var tråkig nog och satt och läste min bok och ansträngde mig inte så mycket för att hjälpa till – he he. Därpå fick jag en lyxmiddag och begav mig hem. På kvällen var det dags för In Flames. De trogna fansen var tydligen inte särskilt imponerade men tidningarna gav dem högt betyg. Själv har jag inte tidigare varit på en In Flames konsert så jag hade inget att jämföra med. Det var många som hade sina kompaktkameror och fotograferade. Jag kan säga att det kändes surt för mig, då jag frågat Scandinavium angående fotografering och de svarade med att det var strängt förbjudet. De gick dessutom igenom väskan och min digitala systemkamera hade nog blivit lämnad utanför.. med mig.

Dead by April var ett av förbanden som jag såg fram emot att se live, då jag missat dem vid två tidigare tillfällen. Publiken uppskattade inte bandet. En hel del lämnade arenan innan de kom ut på scenen. När In Flames nämnde de olika förbanden buade dessutom publiken. Trist. Jag måste säga att deras live-prestation inte var så mycket att hurra för, men ändå! Jag gillar deras låtar.

På söndagen tog jag en lång sovmorgon då jag kom isäng först kl. 02:30. Kl. 10.00 gick jag upp. Det var dags att fixa undan hemma och jobba med föreningen. Dessutom sprang jag iväg och köpte en innebandyklubba som hade rätt längd. Tyvärr visade sig att det inte skulle bli någon innebandy på kvällen då lokalen inte blev bokad. Aj! 🙂 Men jag fick i alla fall undan annat.

2 kommentarer

  1. SebbeSula · december 16, 2009

    Japps, där hade du manualen. haha.
    Det där har jag inte sett nån manual på tidigare, utan jag gick efter eget huvud. 🙂
    Annars finns det massor med manualer på diyphotography.net om du e nyfiken på sånt.

  2. Mattias · december 16, 2009

    Tack tack. La upp några till bara för det. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s