New Moon och Volvo-reklam


Jag är lite av en bilnörd och reklamen Volvo har rörande Twilight och New Moon är helskön. Den ger verkligen Volvo ett speciellt skimmer.


Ikväll är det månadsmöte i fotoklubben och det blir bland annat en föreläsning av Bertil Pettersson samt redovisning av bilder under temat ”Eld” i klubbmästerskapet. Jag återkommer senare och informerar då om spottande människor och dörrknackande våldtäktsmän.

21:54
Jag kom hem från fotoklubbens månadsmöte för en halvtimme sedan. Det blev en sjätte plats för min Eld-bild. Det var många olika typer av bilder och framför allt många! Jag är inte alltför nöjd, men det är oväsentligt. Bertil Pettersson höll ett underhållande föredrag om sina äventyr ute i naturen då han fotat älgar, rådjur, björnar, rävar och lokatter. Han informerade även om att de flesta bilder vi idag ser på björnar och rådjur är tagna på ”färdiga” platser där djuren blivit matade och gömslen är uppställda. Sådana gömslen kostar 2 000 kr per dag att hyra. Men då får man fotat ett 20-tal björnar. Normalt rör sig björnar själva. Det är inte riktigt samma sport som Bertil sysslar med. Han befinner sig i naturen i dagar och inväntar. Han berättade även om en liten stuga uppe i ett berg som tog 4 timmar att gå upp till. Lägg då till att mannen är född 1933 och klarar av det! Inte dåligt alls.

Vad är det med alla människor och spottande? Idag när jag gick på lunch var det en joggare som spottade (dock från mitt håll) och några minuter senare en äldre man som spottade precis bakom mig. Jag trodde nästan jag fått det i håret. Det hördes så tydligt. Tänker de inte på hur otrevligt det uppfattas?

När jag var på väg hem ringde jag min pappa, precis samtidigt gick en man emot mig och sade ”- Ursäkta mig..”, jag pekade på telefonen och skyndade vidare. Inget märkvärdigt så sätt. I vanliga fall är jag mycket hjälpsam – men nu hade jag läst en artikel på.. ta-daa Aftonbladet! och denna man stämde precis överens med ”den dörrknackande våldtäktsmannen” signalement. Det är väldigt trist att känna misstankar inför främmande människor och nästintill ignorera dem. Men jag ville knappast ha någon som följde efter mig hem och ringde på. Brr!

2 kommentarer

  1. carolineholmberg · november 12, 2009

    hej, kolla in min blogg!

    • Camilla · november 13, 2009

      Det kan vara en bra idé att skriva lite fler inlägg i bloggen först, innan du gör reklam för den.. det ger ett mervärde och ökar chansen för återbesök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s