Dagens sanning


Klantiga jag

Klantiga jag

Zelva gäspar

Zelva gäspar

Kolteckning

Kolteckning

Jag är vråltrött idag. Jag har tappat grejer i golvet upprepande gånger (2 knivar, frukt och annat jag inte minns) och jag kunde inte komma på hur man satte på ett lock på en plastförpackning. Fokus! Fokus! Dessutom läste jag artikeln ”Så dumma blir vi av Google” av Internetworld. Dock tror jag inte att man blir dum av Google. Bara att minnet kanske inte är detsamma. Angående telefonnummer. Om man var tvungen att knappa in sina vänners telefonnummer varje gång man skulle ringa idag så är det klart att man kan telefonnumret! Men nu finns adressboken.

Annars, ett roligt citat jag läste i dagens lokaltidning:

”Man dömer andra efter deras gärningar men sig själv efter sina avsikter!”

Zelva var alldeles kelig av sig och efteråt kurade hon ihop sig i sin säng. Såhär söt var hon då 🙂

Igår satt jag och tittade på två avsnitt av serien Medium och under tiden började jag skissa med kolpennan i mitt nyinköpta block. Det gick förvånansvärt bra med tanke på att jag faktiskt tittade mer på TV än skissade. Himla kul. Fast ikväll ska jag se Syd & Nord och då vill jag ha 100% koncentration.

För övrigt ska jag försöka sortera bort skräptankar som tar energi. Det är lätt att tänka: ”- Presterar jag tillräckligt?”. Jag vill så mycket men det känns som om det bara går att välja en sak för att bli så bra som möjligt på det. Jag måste fundera på hur jag kan bli mer effektiv – Eller ska man tillåta sig ta det lite lugnt och sluta med detta ”Prestera, prestera!”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s