Ännu ett bildalbum


Mitt Internet har varit fasligt segt. För de få grejer jag faktiskt behövde göra för att lägga till ett nytt bildalbum tog säkert 1 timme mer än det borde. Jag hade trots allt nästan alla bilder färdigvalda och i rätt storlek.

Hur som helst. Denna gång har jag skickat upp bilderna jag tog på Borås Djurpark. Det är en samling med apor, giraffer, leoparder, lejon, vargar, strutsar, björnar och lite fler djur.

Bilderna finns under länken ”Fotografi” under huvudbannern. Som sagt är sidan lösenordskyddad eftersom den mestadels kommer innehålla privata bilder. Sidan har som sagt samma lösenord som jag har på Bilddagboken.se. Men deppa trots allt inte ihop 😉 Jag ska sätta ihop mina bästa bilder på en offentlig sida här med. Det är dock tveksamt om senaste bildalbumet fungerar då det gick så segt på Internet att jag inte kunde prova själv.

Borås Djurpark

Borås Djurpark

Ännu en dag i spöregn. Inte alltför roligt. Jag kände på mig att paraply hade inte varit en dum idé att gå hemifrån med, trots att det vid tillfället såg ut att bli en bra dag. Men, lite regn dör man inte utav och jag har varit ute i värre. Därefter var det Tae kwon do med ytterst få medlemmar som dök upp. Undra om tisdagsträningen var alltför hård för dem? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s